V.U.K. zapošljava, prijavi se!

Da se trud i volonterski rad za tzv. “veće dobro” isplati, dokazuje činjenica da smo u prilici objaviti ovako pozitivnu vijest i pozvati vas sve koji se smatrate dovoljno dobrim kandidatima da se priključite našem čoporu. Budite ambiciozni i “grizite” 🙂

Da, udruge pa tako i ova naša, imaju perspektivu te mogu biti dobar poligon za profesionalni razvoj i upošljavanje postojećih te stjecanje novih kompetencija. Upravo zato, ovim putem Udruga mladih Varaždinski underground klub – V.U.K. raspisuje natječaj za radno mjesto

VODITELJ/ICA PROJEKTA

O projektu “Svi smo mi kultura”

Cilj projekta je povezivanje i osposobljavanje OCD-a, lokalnih vlasti i važnih čimbenika u kulturi te umjetnosti na području grada Varaždina u svrhu razvijanja sudioničkog upravljanja te razvoja novih kulturnih sadržaja uz aktivno uključivanje građana u kulturni život lokalne zajednice. Provedbom projekta predstavnici ciljnih skupina steći će nova znanja i iskustva iz područja sudioničkog upravljanja te uspostaviti mrežu u svrhu njegovog razvoja.

Što tražimo i očekujemo?

Tražimo osobu koja je spremna prihvaćati izazove te proaktivno sudjelovati i formiranju novih načina i alata suradnje svih dionika u zajednici s ciljem učinkovitijeg razvoja i korištenja kulturne infrastrukture i sadržaja.

Mjesto rada: Ured udruge mladih V.U.K. u Centru za mlade Varaždin (Petra Preradovića 4, 42000 Varaždin)

Očekivano vrijeme početka rada: 15.11.2018.

Rok za podnošenje prijava: 20.10.2018.

Stručna sprema:VSS/VŠS društvenog ili humanističkog područja
Radno iskustvo:Najmanje 1 godina radnog iskustva na upravljačkim / administrativnim poslovima
Posebna znanja:
  • Radne, stručne i organizacijske sposobnosti
  • Napredna razina računalne pismenosti (uredski alati – MS Office, web kolaboracijski alati, društvene mreže)
  • Odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • Prezentacijske vještine
  • Osnovne vještine financijskog upravljanja
Vrsta ugovora:Ugovor na određeno vrijeme
Probni rad u trajanju:3 mjeseca
Opis poslova radnog mjesta:
  • samostalno upravlja projektom vrijednosti više od 500.000 HRK te partnerstva s više od 4 organizacije,
  • sudjeluje u pripremi projeknih prijedloga u kojima Udruga nastupa kao prijavitelj / glavni partner,
  • koordinira projektni tim (vodi sastanke i redovito komunicira s predstavnicima partnerskih organizacija,
  • priprema te prati provedbu akcijskog plana projekta,
  • komunicira i surađuje s osobama zaduženima za financijsko upravljanje Udrugom i projektom,
  • komunicira s medijima o aktivnostima vezanima uz projekt,
  • priprema i podnosi izvještaje o napretku projekta i završni izvještaj projekta te komunicira s donatorom o izmjenama u projektu,
  • izvještava članstvo Udruge o napretku projekta te rezultatima istog
Način podnošenja prijave:Molimo koristite sljedeću POVEZNICU kako biste predali životopis i motivacijsko pismo.

Napomena vezana za izbor!

Selekcija kandidata će se provesti u dva kruga:

1. Predselekcija na temelju prikupljenih životopisa i motivacijskih pisama (3 člana/ice za evaluaciju kandidata)
  2. Selekcija na temelju provedenih intervjua (3 člana/ice za evaluaciju knadidata)

Sretno!

Udruga mladih V.U.K.