Poziv na početnu konferenciju projekta “Svi smo mi kultura”

Kako smo i najavili ranije, provedba projekta Svi smo mi kultura započela je u studenom i trajat će do travnja 2020. godine. Stoga ćemo u petak, 21.12.2018. godine otvoriti vrata Centra za mlade Varaždin (Ulica Petra Preradovića 4 u Varaždinu). Tamo će s početkom u 10 sati biti predstavljen niz zanimljivih aktivnosti kojima ćemo pokušati razviti održiv model uključivanja šire javnosti i sektorskih dionika u proces suodlučivanja o kulturnim resursima u Varaždinu. Naravno, očekujemo i sve vas!

Druženje smo proširili i na naše drage kolege/ice iz partnerskih organizacija: Grad Varaždin, Filmsko-kreativni studio VANIMA, Udrugu MOP Sveučilišta Sjever te Udrugu TRASH, ali i udruge koje formalno nisu uključene u projekt ali su bitni dionici varaždinske kulturne scene Udrugu “Varaždinski biciklisti” i Udrugu Variete.

Zajednički program obuhvaća sljedeći raspored:

10:00 – Predstavljanje projekta “Svi smo mi kultura” (@ CZM)

11:00 – Neformalno druženje stanara i korisnika/ca CZM-a Varaždin (@ CZM)

14:00 – Čoporativno udruživanje (@ ured V.U.K.)

18:00 – 9. kritična masa Udruge “Varaždinski biciklisti” pod nazivom „Stop krađama“ (@ Korzo)

19:00 – Projekcija filma “Kradljivci bicikala” (tal. Ladri di biciclette, 1948) Udruge Variete (@ CZM)

Projekt Svi smo mi kultura sufinancirala (u iznosu 85% odobrenih sredstava) je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (ESF) u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.” Projekt provodi Udruga mladih V.U.K. s izdnad navedenim partnerskim organizacijama uz podršku Ministarstva kulture i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, a ukupna vrijednost podrške iznosi 789.292,82 kune.

Napomena: Sadržaj publikacije/ emitiranog materijala isključiva je odgovornost Udruge mladih V.U.K.