Javni poziv za sudjelovanje u nagradnom natječaju za izradu logotipa projekta “Mladi bude Varaždin”

TKO?

Baš ti!

Ako si vješt/a i snalažljiv/a u radu s alatima za vektorsku grafiku, imaš pristup računalu na kojem možeš raditi i želiš vidjeti kako konkuriraš svojim vještinama među onima s istim interesima. Prijavitelj može biti fizička osoba u dobi od 18 do 35 godina s boravištem ili prebivalištem na području Sjeverozapadne Hrvatske.

ŠTO?

Treba nam novi logotip koji ćemo koristiti u svrhu podizanja vidljivosti projekta pod nazivom “Mladi bude Varaždin” koji provodimo u partnerstvu s Gradom Varaždinom uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

KAKO?

S ciljem ujednačavanja prijavljenih rješenja, Udruga mladih V.U.K. daje sljedeće smjernice za izradu prijedloga rješenja logotipa projekta “Mladi bude Varaždin”:

• iz rješenja mora biti vidljiva povezanost s projektom (nazivom ili vizijom koju autor može opravdati opisom uz grafičko rješenje)
  • mogu se koristiti bilo koje kombinacije boja;
  • prijedlog rješenja svojom veličinom i mogućnostima omogućuje izvedbu logotipa u razne svrhe;
  • da je prijedlog rješenja kreativan, jedinstven i jednostavan te da prati suvremene trendove u dizajnu.

UVJETI KORIŠTENJA LOGOTIPA

Nakon ocjene komisije koja se sastoji od tri člana/ice te odabira najboljeg prijedloga rješenja, Udruga mladih V.U.K. će logotip koristiti uz navedene uvjete:

• autor/ica nagrađenog rješenja prepušta prava na korištenje logotipa Udruzi mladih V.U.K.;
  • Udruga mladih V.U.K. zadržava pravo izmjene odabranog logotipa u suradnji s autorom/icom;
  • nagrađeno rješenje će se koristiti u svrhu predstavljanja projekta “Mladi bude Varaždin” i Udruge mladih V.U.K. putem internetskih stranica i društvenih mreža, promotivnih materijala, publikacija, službenih dokumenata;
  • ime i prezime autora/ica bit će objavljeno na internetskoj stranici Udruge mladih V.U.K.;
  • slanjem svog rada autori pristaju na sve navedene uvjete.

NAGRADA

Autor/ica pobjedničkog logotipa bit će nagrađen/a novčanom nagradom u iznosu od 1.500,00 HRK.

NAČIN PRIJAVE

Radovi se dostavljaju isključivo korištenjem sljedećeg obrasca: obrazac.

ROK

Rok za dostavu radova je 27. siječnja 2019. godine u 23:55 h. Svi/e će sudionici/e natječaja do 30. siječnja 2019. godine primiti obavijest o rezultatima natječaja putem poruke e-pošte.