V.U.K.

Angler ǁ Safe State ǁ Bednja ǁ Gemišt @ VAKUUM Untergrund

12.11.2016. – 13.11.2016. @ 20:00 – 03:00 –

Priča s varaždinskom underground scenom se nastavlja! U podzemnom prostoru VAKUUM kluba Vas 12.11. očekuje prava žestoka poslastica!


Učitavanje mape...

Datum i vrijeme

12.11.2016. - 13.11.2016.
20:00 - 03:00
0

Lokacija
VAKUUM klubPriča s varaždinskom underground scenom se nastavlja! U podzemnom prostoru VAKUUM kluba Vas 12.11. očekuje prava žestoka poslastica!

Ekipa iz talijanskog hardcore benda Angler je odlučila na svojoj turneji stati u našem malom Varaždinu. Kao support sviraju lokalni bendovi Bednja i Gemišt!

Vrata za posjetitelje otvaramo u 20:00, a početak svirke je zacrtan za 20:30.
Princip je BYOB, a članovima kluba će se točiti željeno piće. Učlanjenje u klub je BESPLATNO, a vršit će se na ulazu.


Angler (Venecija, ITA) – Hardcore

Nakon mnogo vremena Varaždin će ugostiti pravi, iskreni old school hardcore bend! Angler je osnovan 2013. godine u Veneciji i svira brzi, beskompromisni hardcore u stilu ranog Agnostic Front-a, Warzone-a i Death Threat-a, a Varaždin će posjetiti u sklopu turneje za promociju zadnjeg split izdanja. Niti slučajno propustiti!

https://anglerhardcore.bandcamp.com/


Bednja (Varaždin/Novi Marof) – Black metal

Bednja je black metal bend nastao 2016 godine, a sačinjavaju ga dobro nam poznati lokalni glazbenici – prva gitara Uninvited-a i svima dobro poznatog Chained in Agony-a te ritam sekcija već kultnog Insolitvs-a. Bend je inspiriran frustracijama i razočaranjima svakodnevnog života u našoj sredini, što pretvara u agresivan black metal s jakom atmosferičnom komponentom.


Gemišt (Varaždin/Presečno/Zagorje) – Grindcore

Još jedan bend koji nam dolazi iz dubina, ali ovoga puta iz dubina vinskog podruma! Osnovani su 2015. godine i sviraju brz i agresivan grindcore (kao da grindcore može biti drugačiji), a u Vakuum dolaze s novim stvarima.

https://gemist.bandcamp.com/releases


Safe State (Gwaltstetten, SWI) – Hardcore

Safe State je švicarski hardcore bend osnovan 2015 godine. Odlikuje ih iskren i brz old school zvuk i energičan live nastup, a u Varaždin dolaze zajedno s Angler-om kako bi predstavili zajedničko izdanje. Radi se svakako o bendu koje niti jedan pravi obožavatelj hardcore-a ne bi trebao propustiti!

https://safestatehc.bandcamp.com/album/angler-safe-state-split-tape


*       *       *

Što ti misliš? Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.