V.U.K.

VAKUUM International Week

03.07.2016. – 09.07.2016. @ 19:00 – 23:30 –

U suradnji s prijateljima iz Lepoglave, osmislili smo za vas jedan tjedan bogat prilikama za stjecanje prvih međunarodnih iskustava. Nazvali smo ga VAKUUM International Week 😉


Učitavanje mape...

Datum i vrijeme

03.07.2016. - 09.07.2016.
19:00 - 23:30
0

Lokacija
VAKUUM klub
vakuum.spaceU suradnji s prijateljima iz Lepoglave, osmislili smo za vas jedan tjedan bogat prilikama za stjecanje prvih međunarodnih iskustava. Nazvali smo ga VAKUUM International Week 😉

Stiglo nam je ljeto i grad je živnuo. Dokaz je tome i niz događaja i različitih aktivnosti na kojima možete sudjelovati ovih dana u Varaždinu. I mi se pridružujemo svojim aktivnostima, koje ćemo vam tokom narednog tjedna, ponuditi. Ne želimo da sjedite kod kuće pa smo u suradnji s našom suradničkom organizacijom – Nezavisnom udrugom mladih, osmislili zanimljive sadržaje, koji osim zabave nude i korisne informacije te prilike za stjecanje i/ili jačanje društvenih vještina.  Zamislite samo što sve možete naučiti i koje sve vještine možete aktivno razvijati na sudjelovanjem u sljedećem programu:

Nedjelja (3.7.2016.) – Međunarodno druženje sa sudionicima Erasmus+ projekta “Empower yourself YE” (NUM Lepoglava) – Smal Talks about Youth Experience in Europe (good and bad practice examples)

Ponedjeljak (4.7.2016.)Intercultural evening by Malta & Italy teams (predstavnici zemalja na projektu će nam predstaviti svoje zemlje i kulture)

Utorak (5.7.2016.)Intercultural evening by Poland & Slovakia teams (predstavnici zemalja na projektu će nam predstaviti svoje zemlje i kulture)

Srijeda (6.7.2016.)Flash Mob (pridružite nam se!)

Četvrtak (7.7.2016.) Intercultural evening by Slovenia & Croatia teams (predstavnici zemalja na projektu će nam predstaviti svoje zemlje i kulture; predlažite i aktivno se uključite u prezentaciju Hrvatske!)

Petak (8.7.2016.)Farewell Party (preijedlozi su dobrodošli, a cilj je osigurati sudionicima projekta nezaboravno iskustvo u inače dosadnom Varaždinu!)

Dakle, osim uobičajenog sudjelovanja u već definiranom programu, ovog puta vam nudimo i mogućnost aktivnog sudjelovanja u kreiranju samog programa. Bit će zabavno i poučno, u svakom slučaju dobar prvi korak prema vašoj eventualnoj budućoj mobilnosti putem programa EU. Dođite i informirajte se o mogućnostima iz prve ruke! 🙂

Što ti misliš? Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.