V.U.K.

Radionica: Napišimo kvalitetnu prijavu za posao zajedno!

20.04.2016. @ 11:00 – 12:30 –

Sudionici radionice će biti upoznati sa strategijama traženja posla, dobiti informacije o tome zašto je taj prvi korak u selekcijskom postupku važan te uz pomoć napisati svoj primjerak životopisa i molbe.


Učitavanje mape...

Datum i vrijeme

20.04.2016.
11:00 - 12:30
0

Lokacija
CISOK Varaždin
http://www.cisok.hr/varazdinTražite posao, a niste sigurni koju strategiju upotrijebiti? Što sve trebaju životopis i molba sadržavati, a da bi ih poslodavci uzeli u razmatranje? Ili je sve to samo forma…

Pridružite nam se na radionicama pisanja kvalitetnog životopisa i molbe! Odlučite se za sudjelovanje na radionici na kojoj ćete dobiti informacije i savjete o strategijama traženja posla, kao i o tome zašto je upravo ovaj prvi korak u selekcijskom procesu VAŽAN. Kako vas ne bismo zbunili samo pričom, imat ćete prilike napisati vlastiti primjerak životopisa i molbe! Uz našu stručnu pomoć napišite kvalitetnu prijavu za posao kojom ćete ostaviti dobar prvi dojam na poslodavca i kojom ćete si povećati šanse za zaposlenje.

Radionica je namijenjena svima onima koji bi htjeli provjeriti, poboljšati ili tek steći vještine aktivnoga traženja posla i upravljanja vlastitom karijerom.

Sudjelovanje je besplatno, uz obaveznu prijavu na aktivnost.

kompas karijere

Prijave

Bookings are closed for this event.

Što ti misliš? Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.