V.U.K.

S nama se pripremite za razgovor za posao!


Učitavanje mape...

Datum i vrijeme

28.07.2016.
11:00 - 13:00
0

Lokacija
CISOK Varaždin
http://www.cisok.hr/varazdinOstaviti dojam poželjnog i kvalitetnog kandidata za zapošljavanje… Predstaviti se u najboljem svjetlu, a ne navoditi neistine ili pretjerivati… Usprkos pritisku jasno i staloženo komunicirati… Nabrojati sve svoje kvalitete bitne za posao na koji se javljamo…

Odlazak na razgovor za posao nije nimalo jednostavan zadatak i za njega se treba ozbiljno pripremiti. Dođite i sudjelujte na radionici pripreme za razgovor za posao! Istaknite se na razgovoru za posao i zauzmite za vlastitu karijeru, jer samo vi to možete! Prekinite niz neuspješnih predstavljanja, povećajte si šanse da ugrabite taj posao!

Sudionici ove radionice uvjerit će se zašto je važno dobro se pripremiti za razgovor s potencijalnim poslodavcem, saznati koja pitanja poslodavci vole postavljati tijekom selekcijskog intervjua i što njima (zapravo) žele saznati. Kako je dobra priprema pola obavljenoga posla, iskoristite našu stručnost i iskustvo te, između ostaloga, uz našu pomoć pripremite vlastite odgovore na uobičajena i „škakljiva“ pitanja.

Radionica je namijenjena svima onima koji su prepoznali važnost dobre pripreme prije odlaska na razgovor za posao!

Osim ovdje (na portalu), na aktivnosti se možete prijaviti:

  •  telefonom – na 042 302 179
  • mailom – na cisok-varazdin@hzz.hr

Sudjelovanje na svim aktivnostima je BESPLATNO, uz OBAVEZNU PRIJAVU na pojedinu aktivnost!

 

 

Prijave

Bookings are closed for this event.

Što ti misliš? Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.