V.U.K.

S nama se pripremite za razgovor za posao!

24.05.2016. @ 13:00 – 15:00 –

Kako je dobra priprema pola obavljenoga posla, iskoristite našu stručnost i iskustvo te, između ostaloga, uz našu pomoć pripremite vlastite odgovore na uobičajena i „škakljiva“ pitanja. Istaknite se na razgovoru za posao i zauzmite za vlastitu karijeru, jer samo vi to možete!


Učitavanje mape...

Datum i vrijeme

24.05.2016.
13:00 - 15:00
0

Lokacija
CISOK Varaždin
http://www.cisok.hr/varazdinDođite i sudjelujte na radionici pripreme za razgovor za posao! Sudionici ove radionice uvjerit će se zašto je važno dobro se pripremiti za razgovor s potencijalnim poslodavcem, saznati koja pitanja poslodavci vole postavljati tijekom selekcijskog intervjua i što njima (zapravo) žele saznati. Kako je dobra priprema pola obavljenoga posla, iskoristite našu stručnost i iskustvo te, između ostaloga, uz našu pomoć pripremite vlastite odgovore na uobičajena i „škakljiva“ pitanja. Istaknite se na razgovoru za posao i zauzmite za vlastitu karijeru, jer samo vi to možete! Prekinite niz neuspješnih predstavljanja, povećajte si šanse da ugrabite taj posao!

Radionica je namijenjena svima onima koji su prepoznali važnost dobre pripreme prije odlaska na razgovor za posao, sudjelovanje je BESPLATNO, a PRIJAVA OBAVEZNA!

Prijave

Bookings are closed for this event.

Što ti misliš? Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.