V.U.K.

VAKUUM Untergrund

21.10.2016. – 22.10.2016. @ 20:00 – 02:00 –

VAKUUM klub u svojim podzemnim prostorima po prvi put organizira koncert! Za početak ćemo udomaćiti sljedeće bendove: Mališa Bahat, Fajrunt, i Unless! Vrata prostora za publiku otvaramo u 20 h.


Učitavanje mape...

Datum i vrijeme

21.10.2016. - 22.10.2016.
20:00 - 02:00
0

Lokacija
VAKUUM klubVAKUUM klub u svojim podzemnim prostorima po prvi put organizira koncert! Bit će to prvi u nizu događaja, a o budućima budete obaviješteni. Za početak ćemo udomaćiti sljedeće bendove: Mališa Bahat, Fajrunt, i Unless! Vrata prostora za publiku otvaramo u 20 h, a sa svirkama ćemo krenuti oko 20:30 h. Dobro poznati BYOB princip nadogradit ćemo: konzumacije budu dostupne za članove kluba, a u klub se možete učlaniti prilikom ulaska 🙂

vakuum-untergrund-cover

MALIŠA BAHAT (Varaždin/Koprivnica) FB

Mališa Bahat je varaždinsko-koprivnički screamo band osnovan 2015. od strane članova poznatih bandova kao što su Life in Peril, What Matters Most i Destrukcija Stvarnosti. Iza banda je europska turneja u kojoj su posjetili pet država u devet dana, a u studenom kreću na novu turneju s beogradskim Eaglehaslanded koja će obuhvaćati Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Austriju, Njemačku, Češku i Mađarsku. Očekujte kratki, ali energični i kaotični nastup!

MALIŠA BAHAT – MOMENTS WE’RE LOST IN

MALIŠA BAHAT – YOU ARE THE REASON

FAJRUNT (Varaždin) FB

Vjerujemo da je u posljednjih nekoliko godina Fajrunt postao band koji je vrlo dobro poznat varaždinskoj publici, pogotovo po koncertu s Hladnim Pivom u Areni Varaždin. Radi se o bandu osnovanom 2014. godine koji svira iskreni, energični punk rock, a nerijetko su dijelili stage s imenima kao što su Antitodor, Mašinko, Gužva u 16-ercu i Šank, a ove godine pozvani su i na već kultni Ferragosto Jam. Nakon kraće pauze se u novom sastavu vraćaju pred varaždinsku publiku!

FAJTUNT – USTANI, POKRENI SE

FAJTUNT – U OVOM SVIJETU

UNLESS (Varaždin) FB

Unless je varaždinski band osnovan 2011. godine sačinjen od veterana scene poznatih po svom doprinosu kultnim hrvatskim bandovima kao što su Youth Against, De La Grande, Blue Entertainment Group, Clone, Astrahan i The Project. Unatoč tome da članovi slušaju i imaju različite glazbene pozadine, band svojom kombinacijom funka, klasičnog rocka, psihodelije, heavy metala i dobrog, klasičnog hardcorea stvara zvuk koji će rijetko koga ostaviti ravnodušnim!

UNLESS – RISE YOUR HANDS

UNLESS – BACK IN DAYS

 

Što ti misliš? Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.