FotoRe:animator vol.2

FotoRe:animator vol.2 je jednodnevno fotografsko natjecanje u organizaciji Udruge mladih V.U.K. i Fotokluba Varaždin u suradnji s udrugom Varaždinski biciklisti kojem je cilj privlačenje pozornosti na nedostatnu i neadekvatnu biciklističku infrastrukturu na području grada Varaždina. Fotomaraton je financijski djelomično podržao Grad Varaždin putem javnog poziva. Predviđen početak projekta je rujan 2018. godine, a samo fotografsko natjecanje na odabrane teme će se održati 22. rujna.

FotoRe:animator uz natjecateljsku komponentu uključuje i onu edukativnu koja podrazumijeva predavanja i radionice iz područja fotografije (o rasvjeti, fotografiranju modela i arhitekture te tehničkom aspektu fotografije).

Natjecateljska komponenta uključuje odabrane teme u okviru kojih će prijavljeni natjecatelji moći pokazati svoje vještine. Sudionici FotoRe:animator-a vol.2 će svoje najbolje 4 fotografije korištenjem web stranice jednog od partnera učitati najkasnije do tri tjedna dana nakon održavanja fotomaratona. Nakon prikupljanja fotografija ocjenjivačko tijelo, u sastavu tri člana/ice (1 predstavnik organizatora, 1 predstavnik udruge Fotoklub Varaždin i 1 nezavisni član) će odabrati najbolje fotografije iz svake kategorije (teme). Proces ocjene pristiglih radova će trajati 2 tjedna, nakon čega će biti održana izložba uz proglašenje pobjednika/ca koji/e će primiti nagrade.

Prijava na FotoReanimator vol.2

Prijave će biti otvorene do 15.9.2018. 23:59. Nakon ovog datuma prijave će biti moguće no u tom slućaju organizator ne može garantirati potpuni startni paket.

Kotizacija za sudionike: 40kn

Teme: