Select Page

ŠTO?

Pridruži se konferenciji koja će se održati 26. ožujka od 11h, a  predstavlja plan za novu generaciju programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti 2021. – 2027.

Ovom ćeš videokonferencijom dobiti uvid u plan razvoja programa što ti otvara mogućnost za stvaranje vlastitih projekata.

Prilikom predstavljanja programa, dobit ćeš širu sliku kako izgleda sudjelovanje na europskim projektima te kako takva iskustva pozitivno utječu na osobni rast i razvoj.

TKO?

Buduće programe, u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, predstavljat će ministar znanosti i obrazovanja prof.dr.sc Radovan Fuchs, državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić, šefica Kabineta Mariye Gabriel, povjerenice za inovacije, istraživanje, kulturu, obrazovanje i mlade Adrienn Király i ravnateljica Agencije za mobilnost i programe EU mr.sc Antonija Gladović.

POVIJEST

U projektima koji su se provodili od 2014. godine do 2020. godine sudjelovalo je više od 112 tisuća hrvatskih građana koji su raspolagali s oko 160 milijuna eura odnosno više od 1,17 milijarde kuna bespovratnih sredstava.

Provođeni projekti različitih su tematika, razrada i ciljeva, ali ono što ih povezuju su visokomotivirani pojedinci koji žele promjenu.

Pronjuškaj Vodič kroz ostvarene prilike i saznaj kakve su sve ideje ostvarene u proteklih nekoliko godina – možda pronađeš inspiraciju za budući, vlastiti sadržaj. 🙂

PRIDRUŽI SE

Posebna je to priča koja se suočava sa svakodnevnim problemima u društvu te u svojim programima nudi mogućnost za veću inkluzivnost mladih u rješavanju problema današnjice i daje prostor za napredak društva u svim smjerovima.  

Upravo te iz tog razloga pozivamo da i ti postaneš dio priče – od samih početaka.

Za sudjelovanje na videokonferenciji potrebna je prijava, a za raspored programa posjeti web stranicu.

Nadamo se da ćeš na videokonferenciji pronaći nešto za sebe, sretno! 🙂

bl