Select Page

Agencija za mobilnost i programe EU nudi niz webinara između 29. ožujka i 1. travnja za sve one koji žele svoje projekte ideje pretvoriti u stvarnost, a na ovaj će način dobili sve odgovore na pitanja o pripremi i prijavi projekta te samim pojedinostima nove generacije programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti za razdoblje od 2021. do 2027. godine.

Sadržaj webinara je raznolik, a možeš birati između čak 7 različitih!

Mi ti toplo preporučamo webinar „Imamo ideju!“ koji je orijentiran na mlade od 18 do 30 godina, a predstavlja i objašnjava Projekte solidarnosti.

Projekti solidarnosti potiču mlade na rješavanje problema i provođenje akcija u svom okruženju kroz samostalno vođenje EU projekata.

Webinar je super ulov jer možeš sudjelovati u otvorenom razgovoru i dobiti povratnu informaciju za vlastitu ideju, a upravo ova prilika može ti uvelike olakšati sam proces razvijanja, osmišljavanja i formiranja projekta, zato požuri!

Ne oklijevaj i prijavi se na vrijeme na web stranici gdje možeš pronjuškati i ostale webinare – i pripazi jer količine jesu ograničene. 🙂

bl