Select Page

Nakon više od 560 utakmica koje je igralo 24 igrača u razdoblju od 6 mjeseci na tri lokacije u P4,
prva sezona FIFA 21 Alpha-M lige stigla je do kraja. :video_game:

Spektakularni final four – nastup najbolje četvorke – završio je pobjedom Frana Zormana
koji je ukupnim omjerom od 33 pobjede i 2 poraza postao prvi osvajač FIFA 21 Alpha-M lige.  :trophy:


Osim osvajača lige, dodijelili smo i ostale nagrade igračima koji su ih svaki na svoj način zaslužili tijekom sezone. Tako je za “krumpir sezone” (za najbolji gol sezone) nagradu osvojio Marko Lukavečki, “sekira sezone” pripala je Domagoju Škoriću koji je bio nenadmašan u prekršajima i kartonima, nada sezone pripala je mladom Luki Balažiću, dok je kantu za “ne-baš-najboljeg” igrača sezone dobio Petar Potočnik. Fran Zorman se je osim titule osvajača okitio i peharom za osvajača prvog dijela sezone,
ali i skulpturom za golgetera sezone.

Svakako moramo spomenuti sve koji su nas na bilo koji način podržali tijekom ove izazovne sezone i godine – Hacienda Paintball centar, Studio Obscura, Restoran Haustor i naravno Alpha-M računala koji su bili spremni uključiti se u ovu priču kad to nije bilo najjednostavnije doniravši ogroman televizor, ali i mjesečne te završne nagrade. Hvala svima! :speaking_head_in_silhouette::desktop_computer:

Ništa od navedenog ne bi bilo moguće da nije bilo velikog uma ne samo kvizaške nego sad možemo reći i eGaming scene u Varaždinu – Filipa Bišćevića – čiji trud, volju i želju za organiziranjem FIFA lige neizmjerno cijenimo. Bravo Bišća! :clap::skin-tone-2::star-struck:

Hvala i svima koji su nas pratili i podržavali na društvenim mrežama i našem YouTube kanalu. :movie_camera::joystick:


Pratite nas i dalje jer nakon kraće pauze tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci pripremamo turnire
(između ostalih i EURO specijal), a na jesen krećemo s novom, još jačom i većom sezonom! 

Viktor Ožeg

Fotografije: Dino Cafuk